sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

#142 Keväinen ratsastus

Sunnuntaina menin Laikulla ilman satulaa ja oli niin lämmin, että tarkeni pelkällä hupparilla! Oli tosi ihanan aurinkoinen ilma ja Laikkukin oli tosi kivalla päällä. Repe siivosi tallia kun hoidin Läiskän kuntoon ja menin jo kentälle verkkaamaan. Meillä oli tosiaan myös sunnuntaina vähän kiire, koska minulla lähti juna kotiin puoli viiden aikoihin.

Rakas♥
Menin koulua/humputtelua ja oli kaikinpuolin kiva ratsastus. Ajoittain Laikku tuntui tosi hyvältä ja olin hyvin tyytyväinen muutamaan pätkään.Tein pohkeenväistöjä käynnissä ja ravissa, sekä paljon ympyröitä. Repe ilmaantui kentälle kun olin vähän aikaa jo ratsastanut ja alkoi sitten kuvaamaan ratsastustani. Laikku oli vähän hidas/tahmea ajoittain, sekä vähän raskas kädelle, mutta omasta istunnastani ne kaikki virheet löytyy, joten siinä on paljon parannettavaa! Laukassa tein muutamia pääty-ympyröitä, jonka jälkeen tein kahdeksikolla aina kokorataleikkaalla laukanvaihdon. Vasemmasta vaihto oikeaan onnistui joka kerta hyvin, oikeasta vasempaan oli aluksi pelkkää sähläystä, mutta saatiin yksi hyvä vaihto sinne, jonka jälkeen jätin sen tehtävän taakse.



Repe ratsasti vähän aikaa myös Laikulla, jonka jälkeen minä vielä ratsastin vähän aikaa ja loppuverkkasin. Tallinomistaja tuli kentälle omalla hevosellaan ja ratsastimme eri päädyissä ympyrällä jonkun aikaa. Tein laukassa isoa pääty-ympyrää ja Laikku toimi tosi kivasti. Ravailin myös pääty-ympyrää molempiin suuntiin, jonka jälkeen annoin Laikun venyttää kaulaa ravissa pitkin ohjin ja sen jälkeen loppukävelyt.



Käyhän kurkkaamassa Repen kanavalta My Day Lauantaista ja sunnuntaista ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!